Idag ska jag på pressmöte som Decléor bjudit in till. Anledningen är att de har moderniserat sitt koncept och nu ska presentera sin nya naturliga profil och image.

Presentationen av deras nya profil ska bli spännande. Dessutom ska de berätta om sitt ekologiska projekt på Madagaskar, och så äger relanseringen rum på det japanska spahotellet Yasuragi Hasseludden utanför Stockholm där de förstås just övergått till att använda Decléor, Matis, CoffeBerry samt bareMinerals i sina behandlingar.

Yasuragis, eller rättare sagt Kyarabis (namnet på deras spa som betyder Graciös skönhet) egen lansering – om än i det tysta – blir därmed en helt ny spameny med nya behandlingar baserad på de nya märkena.

Det hade förstås varit jättekul att testa något ur den när jag nu ändå ska dit, för att inte tala om att ligga i de heta källorna en vacker dag som denna och se ut över viken nedanför! Men tyvärr är de fullbokade på grund av dagens allt ståhej så det får bli en annan gång.

Innan färden tar mig tillbaka till Stockholms innerstad är i alla fall en japansk lunch utlovad som jag också ser fram emot!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier