Uppstramat fejs på 3 minuter

Jag måste faktiskt skriva om en Lumene-produkt till. Det var nämligen helt otroligt det som hände igår kväll (alla tjejer kommer i alla fall att fatta detta ;-)).

Som jag skrev skulle jag ju testa Lumene, nyfiken som man är – goes with the job liksom. Första kandidaten blev Time Freeze/Instant Lift Mask som utlovar ögonblicklig fasthet och uppfräschning.

Jag gjorde så att jag la på masken på halva ansiktet, lät sitta de rekommenderade 3 minuterna (medan jag tänkte för mig själv ”fastare fejs på 3 minuter…kan det verkligen funka?!”) och sköljde av. Sedan gick jag ut i vardagsrummet till min sambo (som var helt ovetandes om vad jag pysslade med i badrummet) och frågade om han kunde se någon skillnad på vänster och höger sida.

Han kollade noga och sa sen; ”höger sida ser mer uppstramad ut”. Jag höll på att falla baklänges, jag menar – nog för att han är hårt skolad, jag tjatar ju jämt om sådant här, men dels brukar han sällan lyssna 🙂 dels så kunde det ju varit vad som helst jag hade gjort (fixat ögonbrynen, lagt make up, en ögonkräm, shine/matt…vad som helst). Men han svarade spot on på ett ögonblick!

Så, konklusion; produkten gör uppenbarligen sitt jobb! Om en kille (släktet brukar ju som bekant inte se om man bytt tröja eller hårfärg ens) kan se vad som hänt så måste det ju verkligen vara tydligt!

2 thoughts on “Uppstramat fejs på 3 minuter

  1. Låter ju som rena rama mirakelprodukten! Vad glad jag är att jag också fick med mig en hem, ska testa på direkten så kan vi strama ikapp sen 🙂

    1. Ja gör det! Fast jag tvivlar på att det kommer märkas någon effekt på ditt purunga babyface 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier