Nya, organiska pigment från Bevaro

Idag var jag tillbaka till Linn Ribbhagen på salongen Spa by Us (Östermalm, Stockholm) för en refill av mina ögonbryn. Tänk, det trodde jag aldrig att jag, som i tonåren våndats över mina buskiga bryn, skulle tatuera dem! (eller att det skulle bli inne för den delen att ha fylliga bryn) Men det var alltså vad jag gjorde för drygt 1,5 år sedan när min egna började ge upp. Varför? Vem vet. Ålder, hormoner, ren chock över min snabba livsstil (skämt) – ingen vet varför just stråna på brynen plötsligt inte vill växa ut längre.

Jag är jätteglad att jag tog steget i alla fall då i slutet av januari 2018, men kosmetisk tatuering är bara semipermanent. Med tiden (plus solljus och andra yttre påfrestningar) så släpper det, vilket är helt naturligt. Alltså behövde det bättras på.

Nya organiska pigment för rätt nyans

Linn använder sig av pigment från Bevaro som nyligen lanserat helt nya, organiska pigment i kalla toner. Det blev ett perfekt tillfälle att testa detta på mig då jag tyckte att den tidigare färgen Linn använt på mig med tiden hade börjat dra åt det varma hållet.

Precis som förra gången la jag på bedövningssalva hemma en timme före, men denna gång var jag smart nog att ”maskera mig” med keps och solglasögon när jag skulle ta mig dit med buss och tåg. Man ser rätt knäpp ut med stora, vita krämklickar på brynen! 🙂

Väl där var det bara att inrätta sig på britsen, slappna av så gott det gick och låta Linn jobba på. Cirka två timmar senare var jag klar.

Linn är väldigt noggrann så det tar sin lilla tid men så blir också resultatet perfekt! Hon lämnar inget åt slumpen och kollar flera gånger, lägger 1-2 streck till, synar resultatet noga igen, korrigerar osv. tills hon – och jag – är helt nöjda.

Vad man bör tänka på

Nu är det mörkare än vad det ska vara, delvis på grund av överskottsfärg. Det är bara att vänta. Inte pilla, träna och svettas eller klia brynen. Smörja med vaselin och vara noga med hygienen. Efter 7-10 dagar ska sårskorpan som bildas vara borta och efter 3-4 veckor kan man bedöma slutresultatet. Can’t wait!

Före och direkt efter min ”refill” av brynpigment, utfört av Linn på Spa by Us.

Här kan du läsa mina 5 tips till dig som vill tatuera ögonbrynen och annat man bör känna till innan man gör en sådan här behandling, här har jag också skrivit ett inlägg som heter allt om att tatuera ögonbrynen.

Behandlingen utfördes i samarbete med Spa by Us men (som ni vet vid det här laget) är mina bedömningar och ord alltid mina personliga åsikter och jag kommer aldrig rucka på att vara ärlig vad gäller om hur en behandling jag testar känns/ser ut och fungerar (eller inte)! 

2 thoughts on “Nya, organiska pigment från Bevaro

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier