Från varmt till kallt…

Det är inte bara ute som temperaturen ändrats, även färgtonen på mina ögonbryn – fast tvärtom; från kallt till varmt.

Ni kanske minns att jag gjorde en kosmetisk tatuering för något år sedan. Anledningen var att mina – i ungdomens år väldigt Brooke Shields-lika – bryn hade gett upp lite snyggt asymmetriskt sådär (not!) och jag ville slippa måla dem i tid och otid för att få ett ”helt” intryck.

Jag hittade Linn på Spa by us som visade sig vara ett ypperligt val av utförare; jag blev jättenöjd med hennes skapande av mina nya bryn!

Men…den lilla överraskningen som tiden förde med sig var att just min hudtyp inte bara ville släppa pigmentet med tiden (vilket är helt normalt) utan även färgändra det lite. Hm. De tidigare mörkbruna bryna (en ton som tydligen har järnoxid i sig som går mot varma toner) började framstå som rödlätta…lite lila till och med säger min man!

Sagt och gjort. Idag går jag tillbaka till Linn och Spa by Us för en korrigering. Hon ska tatuera in nya strån över det gamla i en kall ton för att det röda förhoppningsvis ska synas mindre.

Håll tummarna att det blir bra, nu måste jag lägga på bedövningssalva!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier