Spabanken medverkar i Karolinskas hälsostudie

Ah! Jag har just haft en liten hemmaspastund i badrummet! Det är så härligt att ta sig tid och skrubba kroppen, tvätta håret och lägga i en inpackning. Jag brukar variera tilläggskurerna efter behov, ibland blir det en ansiktsmask eller något annat jag behöver testa för jobbet, idag blev det ett ”privat” lavendeldoftande fotbad.

Fotbadet gjorde extra gott eftersom jag varit ute och gott i hela två timmar idag. Det var egentligen inte riktigt meningen att det skulle bli så länge men vädret var så otroligt härligt, så efter att jag tagit en powerwalk utmed vattnet bara fortsatte jag och gjorde några ärenden i kvarteret.

De där extra stegen kommer påverka mer än min hälsa, jag hjälper nämligen just nu Karolinska Institutet med en undersökning om hur mycket Vasastanborna i Stockholm rör på sig. Varje dag bär jag därför en rörelsemätare som känner av om jag sitter stilla eller är aktiv. Om några dagar skickar jag in mätaren tillsammans med ett frågeförmulär och mitt resultat utgör sedan en del i den totala sammanställningen.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier