Om skogsrån använde hudvård…

Idag var jag på pressvisning hos StarPR. Utöver en mängd olika modemärken hade de även ett litet rum med hudvård. Där hängde jag mest och diskuterade nya produkter, ämnen och ingredienser.

En nyhet hos ett av de märken de hade var ExCELLent Future – Deep Repairing Serum från finska Lumene. Jag hängde inte med på allt om innehållet men antioxidantsprängda äpplen och stamcellsforskning fanns med i resonemanget! Nu återstår att se om serumet kan leverera resultat också.

En som som i alla fall är säker, är att om Lumene hade ett spa skulle jag förmodligen besöka dem jämt :-), för de gör exakt det som jag alltid predikar om inom spa; gräv där du står, leta skatterna utanför husknuten, var inte rädd för att lyfta fram det lokala, våga stå för ditt ursprung.

Det tilltalande med Lumene är nämligen hur de bejakar den nordiskt finska naturen och dess skatter; hjortron, torv, ljung… Senast i raden är produkter med arktiskt källvatten. Jag menar, vem kan motstå sådana produkter? Testa tänker i alla fall jag göra.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier