Välkommen ut ur vassen

Att hitta rätt badplagg för spa är en ständigt olöst fråga.

Baddräkt är bra om man simmar men motverkar syftet i bastu, då man ju ska låta porerna öppnas och svettas ut gammalt slagg. Där vill i alla fall jag ha tvådelat för att låta huden vara så fri som möjligt. Att trippa omkring off season i en alltför avslöjande bikini när kroppens form och färg är milsvid från förra sommarens status, nä det funkar inte heller. Helst vill jag ha min spabikini välsittande samt snör-, string- och strapfri.

Så igår kom en liten presentation av Twilfits badkollektion 09 i brevlådan. Den andas underbar nostalgi och bär en air av 50-tal som känns väldigt härlig! Klassiska ränder, rediga bikinitrosor och baddräkter som håller på plats. Att sedan modellerna är stajlade i blomprydda små badmössor alternativt vackert vågigt hår, eyeliner och högrött läppstift ger förstås en extra touch åt atmosfären.

Inte desto mindre badinspirerad blev jag av att Varbergs Kallbadhus skymtar i bakgrunden. Av Sveriges alla kallbadhus måste Varbergs vara det vackraste. Och om mindre än två veckor ska jag just till Varberg för att göra olika spajobb!

Så jag tillåter mig att drömma, längta och inspireras…och kanske dyker jag upp i en mormorsaktig svart-vit-randig bikini som inte lär vända några huvuden men som tilllåter mig ”spaa” problemfritt.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier