Mysteriet med den allmänna nagelsaxen

Idag har jag haft möten på stan hela dagen. Fyra på varandra följande närmare bestämt. Självklart blir man då nödgad att låna en toalett här och där.

Toaletter är lite som med skor eller någons hår; skicket säger en hel del. I detta specifika fall var det inte skicket på toaletten som jag reagerade på utan vad som hängde på en av krokarna inne på den. Nämligen en nagelsax!

Nu hör jag i och för sig inte till dem som får kväljningskänslor vid blotta åsynen av en sådan (en del tål ju inte ens ljudet av när den används) men liiite ofräscht är det faktiskt att se ”någons” nagelsax hänga inne på en allmän wc!

Sen började de perversa funderingerna; är den någons privata? Sitter hon eller han och klipper naglarna inne på toa ”under tiden” typ?? Eller – ännu värre – är det hela företagets allmänna :-)? ”Ja här på Företaget XX AB så har vi en policy att alla ska ha välklippta naglar, därför har vi en nagelklippare för alla att använda inne på toaletten.”

Jag ville inte vara så ofin att fråga men jag småler åt det än. Undrar vems det var…nästa gång jag är där ska jag syna händerna på de anställda lite närmre… 🙂

One thought on “Mysteriet med den allmänna nagelsaxen

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier