Musarmar och wiifötter

Musarm har man ju hört talas om, men Wii-fot? Ändå verkar det inte bättre än att jag drabbats av just det! Kanske tränar jag för hårt och för ofta på min Wii fit-bräda? Idag blev det 80 minuter non stop av aerobics, muskel- och yogaövningar.

Problemen är de här: dels är det så kul att man knappt vill sluta, dels vill man ju köra på lite när man väl kommit igång. En annan lockelse är att man får tillgång till nya övningar ju mer man tränar och då tar nyfikenheten över. Men det är också så att spelet föreslår lämpliga kombinationer; tex en viss muskelövning och en yogastretch, och då försöker jag komplettera så många som möjligt av de där kombo-övningarna på en gång.

Alltså blir det en del, och nu har jag börjat få ont i fötterna, särskilt hälarna. Kanske inte så konstigt när man till exempel ”steppar” barfota på en hård plastbräda. Jag skulle ju kunna testa att köra med skor, men jag undrar vad grannarna ska säga då, det lär ju dunsa en del kan jag tänka mig.

Just därför försöker jag köra dagtid så mycket som möjligt för att undvika att störa någon. Det enda som blir stört då är jobbet – och med tanke på det borde jag ta igen lite skrivtid nu. Tjingeling!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier