Läkning genom konstnärligt uttryck

Att träffa en väninna på café för mysigt tjejsnack och kanske lite allvar, kan lördagen börja bättre? Kerstin är på kort visit i Stockholm, hon ringde mig igår och vi bestämde tidig träff på stan idag.

Jag brukar inte namnge mina väninnor men denna gång hade jag tänkt berätta lite om Kerstins verksamhet, Movement to ART. Förutom att hon är en fantastisk person, kärleksfull och givande, hör hon också till dessa själar som inte är rädd att följa sitt inre hjärtas röst.

Genom att förena sin egen kärlek till konsten och dess olika uttrycksmedel – färg och bild, rörelse och dans men också massage och kroppsbehandling – med viljan att hjälpa människor uttrycka sin fulla potential, kan hon erbjuda olika kurser, workshops och möten.

Jag kan varmt rekommendera att pröva bildtolkning hos Kerstin, vilket inte alls handlar om att ”kunna rita” utan att få en bild på något som kommer inifrån. Denna bild hjälper sedan Kerstin till att tolka. Hennes spännande kombinationer av samtal, avslappning och beröring hör också till några av de mest speciella behandlingar jag fått!

I eftermiddag ska jag sedan till Sabai Sabai spa, där det också alltid känns mysigt att vara :-). Så, även om jag resten av tiden måste sitta inne och jobba så har jag i alla fall kryddat min lördag med några härliga guldkorn!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier