Krash boom bang, Heidis tediet funkar!

Ja men se där ja. Idag var vågen mer inställsam i sitt humör (kanske har något med lufttrycket att göra, vem vet) och så blev då också jag :-). Ha, den här nyttoperioden kommer ju gå strålande lätt! Heidis tediet funkar med andra ord!

Idag börjar jag morgonen med ett nytt ekologiskt citruste från Friggs. Egentligen var valet kanske lite fel, men det är väldigt gott. Det var nämligen så att eftersom det stod citrus och ingefära på så tänkte jag att det lät både friskt och lite kryddigt (ingefära brukar ju ofta rekommenderas för att ge en liten kick till ämnesomsättningen på morgonen). Istället var det milt och lite sött…jag missade att det stod rooibos (rött ”te” fast det egentligen är gjort på en helt annan växt än tebusken Camelia Sinensis). Som sagt; gott är det verkligen i alla fall. Rekommenderas…

I övrigt tänkte jag kicka igång den här hälsoperioden ytterligare genom att lägga till Crash Diet. Jag har skrivit om det förut här på bloggen, men vågade då aldrig testa det. Anledningen är att Crash Diet går ut på att man ska äta små piller (fulla med aminosyror, detoxande örter och Omega-3) och BARA dricka vatten till. I 10 dagar. Hm. Säger sig ju självt att det inte går, om man inte samtidigt är inlåst i ett fängelse eller slänger ut allt i alla skafferier och puttar kylskåpet över balkongräcket i samma veva.

Jag är inte mycket för att svälta, inte min kropp heller. Dessutom vill jag inte råka ut för någon jojo-dietseffekt. MEN – jag kan tänka mig att lägga till dessa piller till min befintligt nerdragna och nyttigare kosthållning; förhoppningsvis har de effekt ändå. Det skulle de i alla fall kunna ha enligt den presentation jag var med på när de lanserades. Och det är ju synd att de bara ligger här och tar plats i en låda. Där har de absolut ingen effekt.

Andra om: , , ,

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier