Friskt glaciärvatten direkt ur kran

Vöslauer är ett österrikiskt mineralvatten. Gott, men helt onödigt att släpa hem i alla fall i den här delen av landet!

Att dricka mycket vatten är alltid viktigt, inte för mycket dock. Kanske minns ni för några år sedan då det var sådan hysteri och alla hälsofreaks gick omkring med vattenflaskor för jämnan och bälgade i sig? Då fanns det ju tjejer som till och med spolade ur sina kroppar på viktiga mineraler för att de drack för mycket…!

Jag hoppas mig inte höra till dem, men dricker faktiskt väldigt mycket vatten. Därför har jag det alltid jobbigt i länder där man bara serverar vatten på flaska. Där är det ju lika dyra droppar som juice, vin eller något liknande. Säger man att man är törstig får man kanske ett litet glas. Ett glas?! Jag sveper lätt en halvliter i samma klunk om jag är riktigt törstig!

Nu när jag ammar är det dessutom ännu viktigare att fylla på med vätska, så om man i vanliga fall ska dricka i alla fall 1,5 liter om dagen och en liter extra minst när man ammar är man ju snart uppe i nästan 3 liter om dagen…tur då att dricksvattnet här i vår lilla alpby är av fantastisk kvalitet; här tappar man friskt glaciärvatten direkt ur kranen!

One thought on “Friskt glaciärvatten direkt ur kran

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier