Härligt att öppna morgontidningen och finna en bra artikel om spa (där dessutom proffsiga och kunniga personer i branschen tillfrågats)! Möjligtvis kan jag tänka mig att för ”gemene man” var faktan fortfarande lite för ytlig? Lite för generell. Men, alltjämt sann!

Själv ser jag med största spänning fram emot vem som ska ta facklan i hand och våga kliva ur skidspåret denna vinter och skapa något vi inte sett förut, något nytt som man verkligen KAN höja på ögonbrynen för. På ett positivt sätt.

Mmm..lite sol (med 90% av det farliga UV-ljuset bortfiltrerat), värme och palmer vid Birkas ”beach” kanske kan döva hösttristessen!

Instämmer gör jag också i att för den som fastnat för de goda effekterna som ett spabesök har, så är det inte ett alternativ att rationalisera bort utgiften på grund av lågkonjunkturens inverkan. Möjligtvis anpassar man hur ofta man går på spa, eller väljer ett billigare besök eller behandling.

Själv längtar jag efter mina kommande sparesor i vinter…till USA, Karibien, kanske Mexiko eller Jamaica, kanske till och med Dubai! Ja, allt är inte bestämt än så vi får se. Men för att orka vänta till dess blev jag tvungen att ”muta mig själv” med en minitripp à la Karibien så länge :-).

Mitt lågpristips på hur man dövar sin spa- och sollängtan så här års är enkel: Paradise Beach + Aqua Spa på Birka Cruises. Det är i alla fall det knep jag ska ta till i kväll.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier