Jag har precis blivit tipsad om att det här med Aqua Detox ska vara en ren bluff. Känner mig lurad och besviken (och lite lättad, var kanske alltså inte min ”orena kropp” som gav ifrån sig all den där bruna sörjan).

Eftersom det sista jag vill är att lura någon annan så publicerar jag nu detta så snart jag hade läst att apparaten lär utveckla samma bruna färg i vattnet UTAN NÅGONS FÖTTER I BADET!

Helst skulle jag förstås vilja testa om/att det stämmer. Jag ska kontakta skönhetsföretaget hera och se vad de säger. Är de intresserade av att ”motbevisa” anklagelsen om bluff så är det väl inga problem om jag kommer och gör det – tar ett nytt bad utan fötter i.

Återkommer i frågan!

3 thoughts on “Aqua detox – bluff?

  1. Överst ser ni vattnet i början av behandlingen, underst hur brunt det var i slutet…!

    OBS! Se detta nya inlägg! Allt detta kan vara en ren bluff har jag nu fått höra

    Den sista behandlingen jag gjorde på denna spasemester var ombord på Baltic Quee

  2. re.: Aqua Detox bluff – läs gärna vår hemsida där det klart och tydligt står att vattnet har mindre betydelse och vattnet färgas även utan att man har fötterna i vattnet – en enkel reaktion på elektrolysen.
    Aqua Detox är absolut ingen bluff, behandlingen påverkar lever och njurar, resultat kan mätas genom urin- eller blodprov, före och efter behandlingarna, så ser man minskningen av gifter el kemikalier el tungmetaller i kroppan.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier