Rea på allt du behöver för spakuren ”Spa & Soak”

Det är lika bra jag gör klart på en gång att detta inte är ett sponsrat inlägg på något sätt, men jag vill ändå tipsa er om att ni fram till imorgon fredag 29 januari kan få rabatt på ett par fina spaprodukter från det kända kvalitetsmärket Kerstin Florian!

Kerstin Florian har alltid legat mig varmt om hjärtat. För det första för att hon är en sådan pionjär inom spa, svensk dessutom, och aldrig har ryggat för att skapa äkta (och ibland lite vilda koncept som Russian Banya) – upplevelser baserade på hälsotraditioner från hela världen.

Jag har även haft förmånen att träffa Kerstin själv vilket gjorde ett djupt intryck på mig, måste erkänna att jag blev lite starstruck. 🙂 Detta var i samband med lanseringen av den nya serien ANDA som är väldigt härlig, känns modern och ”i tiden”.

Spa & Soak

Men nu till produkterna, allt du behöver för att skapa din egen hemmaspa-kur ”Spa & Soak”! De bygger på att du har ett badkar hemma – där häller du i Mineral Wellness Soak med eukalyptus. Detta testade jag när jag var i Orbaden. Riktigt skönt! En rejäl peeling hör också till och fungerar extra bra när huden blivit mjuk och ”uppluckrad” efter badet. Här används Turkish Body Scrub, en saltskrubb med eucalyptus och lavendel, som jag också fått uppleva flera gånger.

Till den används med fördel en loofah pad. Sist men inte minst, som grädde på moset, eller den återmineraliserade och lena kroppen i detta fall: Chamomile Body Spray. Denna så kallade torrolja både återfuktar och ger huden vacker lyster. Innehållet av romersk kamomill, kryddnejlika, citron, cederträ och eucalyptus har aromaterapeutisk effekt som lugnar och fräschar upp. En smart sak med en olja i sprayform är också att du når ryggen.

Den perfekta misten när du snabbt vill återfukta huden och slappna av med hjälp av lugnande aromterapi. Använd den som lätt återfuktning efter duschen, för att ge extra lyster åt huden på axlar och ben eller som en sista mjukgörande behandling efter peeling.

Passa på skulle jag vilja säga, allt finns på Kerstin Florians hemsida, och ha en riktigt skön stund!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier