Ny artikel: spatips för en hälsosam höst!

Pssst, alla spaälskare! Idag har jag en spaartikel ute i Aftonbladet Söndag! Alla ni som känner er sugna på att åka iväg på en höstweekend i hälsans tecken – eller åtminstone ägna ett par timmar åt att varva ner och ”komma ikapp” fysiskt eller mentalt – detta är guiden ni inte ska missa.

Jag hade ju en annan spaartikel tidigare i höstas, eller mer efter sommaren, i en annan kvällstidning, men den var enbart inriktad på Stockholm. I den nya guiden har jag försökt sprida urvalet lite mer över Sverige och samtidigt tänka på att det är anläggningar som verkligen har något att erbjuda för hälsan (inte bara att de har snygga miljöer…vilket i och för sig alltid också är trevligt 😉 ).

Spatips och resor

Med i artikeln finns också en lista med 10 spatips på hur man får mest ut av sitt spabesök liksom en lite mer ingående text om Vadstena Klosterspa som jag besökte (igen) för en månad sedan ungefär.

Mycket att läsa alltså och gotta sig i för den spaintresserade! Och eftersom jag har mer, mycket mer, att säga om just Vadstena Klosterhotell & spa så kommer det inom kort ett inlägg särskilt om det besöket också.

Fortsatt härlig söndag på er kära läsare!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier