Höstens stora spaguide är här!

Jag i poolen på Elements Spa, Clarion Hotel på söder.

Nu har den äntligen kommit ut, min stora Spaguide med Stockholms bästa spa (by me)! Ni som följer mig på instagram märkte nog hur jag var på olika spahotell och anläggningar var och varannan dag tidigare i somras och nu kan jag äntligen berätta att resultatet av detta finns att läsa på Expressens webbversion av Allt Om Resor; Stockholms 10 bästa spa.

Spa på längden och tvären

Jag har skrivit otaliga artikelvarianter på temat spa för många olika tidningar genom åren (totalt har jag skrivit för över 60 olika tidningar och magasin), men faktiskt aldrig ett renodlat reportage om vilka spa som är värda att besöka i Stockholm.

De flesta hade jag redan besökt förut så det var mer fråga om en uppdatering av vad som hänt sedan sist. Och visst finns det ännu fler än dessa. Jag hade gärna skrivit guiden med 15, ja kanske ännu fler spatips, men var tvungen att begränsa mig.

Mina 10 spafavoriter som jag valde ut är dessa (ingen rangordning);

  1. The Nest
  2. Yasuragi
  3. Elements Spa
  4. Sturebadet
  5. Sturebadet Marina Tower
  6. Nordic Spa & Fitness
  7. Selma City Spa
  8. Skepparholmen Nacka Spa
  9. Centralbadet
  10. Spa by us

Hitta din favorit

I alla fall så hoppas jag att ni kommer att tycka att guiden är till nytta. Ett par av de ställen jag tipsar om har jag redan hunnit berätta mer ingående om här på Spabanken och övriga kommer att komma upp vad det lider (mycket att hinna med just nu, många texter som ska skrivas efter sommarens alla resor!).

Trevlig och mysig spahöst önskar jag er alla kära läsare!

2 thoughts on “Höstens stora spaguide är här!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier