Vilket spabesök vill Du läsa om?

Paus i jobbet på Elements spa i Stockholm.

Ni som läste mina sidor om spa i Aftonbladet igår fick också veta lite extra om Vadstena Klosterspa där jag nyligen var på härligt besök!

Jag har inte hunnit skriva om mitt senaste besök i Vadstena än – men det kommer. Tyvärr hinner jag inte alltid uppdatera bloggen i den takt jag önskar, särskilt inte när jag har större artiklar på beställning som måste gå före, men jag återkommer alltid förr eller senare och tar upp mina upplevelser – och då alltid i ”extended version”. 🙂

Fördelen med att ha en egen blogg – och nackdelen med att skriva en artikel – är ju nämligen den att jag i det senare faller kan bre ut mig precis så mycket jag vill och i det förra måste begränsa mig till ett visst antal tecken – med andra ord välja ut några detaljer som känns mest relevanta fast jag egentligen har såååå mycket mer att berätta!

Just nu står ett tiotal spa på kö för att skrivas om, och lika många ska besökas. Det gäller att jonglera rätt för att både hela tiden hålla sig uppdaterad inför nästa artikel liksom inte ta på sig mer än man klarar av att skriva om…

Arbetar du på ett spa eller känner till ett som du tycker jag borde besöka och skriva om, hör gärna av dig – antingen i en kommentar eller i ett mail via kontaktformuläret (se under ”Om Spabanken”). Jag ser fram emot att höra av er!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier