Meder Beauty tar mig på voyage världen runt

Basta på arbetstid – får man det? Ja, om man som jag jobbar med att testa spabehandlingar, produkter och allt som hör därtill! 🙂 Nu är dessutom vädret perfekt för den rätta kontrasteffekten, så jag satte på bastun och begav mig sedan ut på en promenad i det friska vädret.

Väl inne igen var bastun varm och skön, perfekt att tina upp i och samtidigt testa lite produkter som stått på vänt allt för länge nu. Plötsligt föll lusten på och jag plockade fram en kroppsskrubb från Meder Beauty, eller en voyage som de väljer att kalla det själva…

Nu kommer jag för övrigt få skäll av Cythera Beauty som marknadsför dem i Sverige för de har varit mycket noga med att påpeka att det är en 3-i-1-produkt, och således alltså inte alls bara en skrubb. Effekterna som uppnås när man använder produkten i skrubben är exfoliering, näring och skydd för huden. Själva kallar Meder Beauty produkten för Body Potion.

Den exfolierande effekten kommer av havssalt eller socker, växtextrakt ger avsedd effekt (det finns åtta olika ”resor” med olika effekt beroende på vad man behöver). Ingående oljor lägger sig till sist som ett skydd på huden och man ska inte behöva smörja in sig efteråt.

Jag tycker det är så vackert att de valt att kalla det voyage…det är ju precis så jag själv ser på en riktigt bra spabehandling, som en resa! Hos Meder Beauty väljer man mellan Frankrike (dränage), Japan (detox), Jamaica (energi), Skandinavien (antistress), Medelhavet (viktminskning), Mexiko (anticellulit), Kina (lyft) och Ryssland (antiage).

Med hjälp av terapeutens kunnande, frågor/svar och detta hjul kommer man fram till vilken resa som passar kundens nuvarande tillstånd bäst. Idag innan bastun prövade jag den mexikanska. Burkarna ser ut som gammaldags syltburkar och innehållet doftade så gott att jag nästan ville smaka på det!

Choklad, apelsin men också en mild blomdoft letade sig upp ur burken och gjorde skrubbandet av kroppen till en underbar stund. Läääänge höll jag på, det fick ta tid. När det varma vattnet sköljde bort produkten var min hud sammetslen. Jag vet att det låter klyschigt men det var mer sant än någonsin.

Dr. Orasmae-Meder som står bakom framtagandet av de här produkterna rekommenderar en kur där man använder Body Potion 2 gånger per dag under 14 dagar. Jag vet inte om jag kommer ha möjlighet att skrubba och duscha två gånger per dag varje dag men jag ska i alla fall använda den till den tar slut och se om jag upplever någon bredare effekt än den avkopplande och att jag fått väldigt len hud.

Jag återkommer och berättar mer om det här spännande märket lite längre fram.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier