Idag ska jag på glassigt lunchmöte på Selma City Spa. Sushi, champagne, quick fix-behandlingar har utlovats. Men vad är det som är nytt då? Ingen aning. Det är det jag ska åka dit för att se :-).

Selma City Spa är inhyst på Clarion Hotel Sign i Stockholm och är en ”lillasyster” skulle man kunna säga till Selma spa+ i Sunne. Jag har varit där ett par gånger förut och läckrast är deras uppvärmda takpool med utsikt över Norra Bantorget och omkringliggande takåsar.

På hemsidan kallar de sig Stockholm chicaste spa, och det är inte att ta små ord i munnen (eller på pappret snarare…). Okej, utmaningen är antagen Selma – visa vad du går för!

Dagen är kanske en oschysst testdag för det kommer vimla av en massa andra skönhetsjournalister som lär springa omkring som yra höns och fota, bada och bli quick fix-ade! Men jag kan komma tillbaka, inga problem… 😉

Ja just det ja. Produktmärkena de har, och som de behandlar med är bareMinerals, Decléor, Bliss, Essie och MD Formulations. Förhoppningsvis blir jag några nyheter klokare från dem också innan besöket är över!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier