YES! Diskmeditation med spakänsla på flaska

Jag minns så väl när en mycket mind-inriktad golfpro (för övrigt en av grundarna bakom konceptet Medveten golf) en gång förklarade för mig hur alla vardagliga sysslor, även diskning, var ett tillfälle till reflektion och meditation. Han menade att man även kunde vara tacksam när man stod vid sin diskbalja och vaskade runt bland kletiga gafflar och knivar (även om han uttryckte det lite annorlunda…!).

Jag hade så svårt att förstå det där, undrade om han menade allvar eller bara försökte imponera, men nu kanske det finns ett sätt även för mig att nå nirvana vid diskbaljan! YES lanserar nämligen en ny produkt som heter Clean & Care och som inte bara gör disken skinande ren och blank, utan även vårdar händerna. Jag har provat den lila varianten Silk & Orkidé, och jag måste säga att doften som spred sig i köket faktiskt gjorde det ganska svårt att slita sig från diskhon! Det luktade snarare som om jag just passerat någon av toppsäljarna på Åhléns parfymdisk eller Arlandas dofthyllor…

Kul hur som helst när man försöker göra vanligtvis tråkiga vardagssysslor lite ”spaiga” (faktum är att de till och med kallar det mini-spa för händerna..hm…nåja…) så att vi som ännu inte nått gurunivån över insikter om livets innersta kärna också kan njuta av att stå där med söliga kastruller och tallrikar ;-).

2 thoughts on “YES! Diskmeditation med spakänsla på flaska

  1. Darling! Spa är det bästa du vet. Läste just ditt inlägg och det låter som om det är du som tar hand om disken framöver. 😀

    Puss!
    /din käre pojkvän

  2. Haha nu var du allt rolig va 😉 men även om det så ska ske genom diskbaljan så går jag gärna den vägen om det för mig till Nirvana…!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier