Kalle Anka får konkurrens, jag radiopratar om spa!

kalle badar
Badscen från Kalle Ankas, Musse Piggs och Långbens husvagnssemester (Kalle Anka & hans vänner önskar God Jul).

Året närmar sig sitt slut. Skrivbordet bågnar av saker som väntar på att avslutas, testas, skrivas om. Det är alltihopa roligt, men som bekant är december en sådan där månad då det kan vara svårt att få tiden att räcka till. Dock låter jag mig inte stressas, det är bara att prioritera och inse att tiden får räcka till det den räcker till…

Samtidigt som det kan vara bra att säga nej för att inte bli överhopad, finns vissa saker som man genast säger ja till 🙂 . I eftermiddag kommer exempelvis en bil och hämtar upp mig för färd in mot Radiohuset. Jag ska prata om njutningen med spa i programmet Nordegren & Epstein i P1!

Min radiodebut skedde dock för flera år sedan, strax före att min kryssningsbok kom ut (för övrigt Sveriges första, www.cobertura.se/kryssa). Pär Fontander intervjuade mig om just reseformen kryssningar i programmet Magasin 4.

Ni som är nyfikna och vill lyssna på dagens resultat får avstå Kalle Anka för det är just då avsnittet sänds – på självaste julafton klockan 15! Häll upp en glögg och bänka er som förr vid radioapparaterna för en stunds inspiration om vila och njutningen med spa; bra ingredienser att ha med inför det nya året!

One thought on “Kalle Anka får konkurrens, jag radiopratar om spa!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier