Från Radiohuset till Dansens hus!

1_6_och_2_6_dubbellogga

Före jul var jag ju som ni kanske minns på Sveriges Radio för att spela in ett P1-program med Nordegren och Epstein där de intervjuade mig om spa. Avsnittet sändes på självaste julafton (med andra ord: det var nog inte så många som lyssnade! 🙂 ).

Nu är jag tillfrågad om att ställa upp på intervju igen, denna gång på Dansens Hus i samband med en tillställning där Hälsopriset ska delas ut, ett nytt pris som ges ut av 1,6 & 2,6 miljonerklubben. En av kategorierna är årets spa och i samband med det vill de att jag ska prata lite om spa…exakt vad som ska sägas får vi se, även om jag verkligen kan närvara…

Jag hoppas det ska gå att få till i alla fall, det vore väldigt kul, plus att jag så klart känner mig hedrad över att ha blivit tillfrågad! Och även om det kanske inte är så många av mina läsare här som faktiskt kommer vara där så återkommer jag gärna och berättar lite kort efteråt om hur det gick och vad som sas 🙂 .

Trevlig helg!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier