Uppdatering; hemkomst.

Många har hört av sig och kommenterat: ”du har inte skrivit något sedan den 18:e september! vad händer??!”. Ja, dels har vi varit på en stor bröllopsbjudning i Frankrike (då jag har prioriterat att umgås med mina utländska vänner som jag inte träffar så ofta än att sitta framför datorn), dels har vi suttit många långa dagar i bil för att ta oss hem till Sverige igen. När vi väl kraschade i olika sängar längs vägen så var datorer det sista jag hade i åtanke; snarare en varm dusch, babyvård och sömn :-).

Även när vi kom hem har allt gått i ett; saker (post, mail plus allehanda göromål) har ju en tendens att hopa sig när man varit borta. Dessutom har vi haft dop för lille Isac – som dessutom blev sjuk så att vi blev tvungna att åka till sjukhuset! Ja, det har varit stort drama men nu är allt bra, över och överstökat – vi är inte kärnfriska men inte sjuka heller (lite förkylda bara) och dopet blev så fint och lyckat att jag bara ler inombords av tacksamhet när jag tänker på det! Eftersom Isacs pappa är katolik var det ett katolskt dop, vilket innebar inte bara en hel kanna vatten på huvudet utan också kors i pannan med den finaste olja man kan tänka sig; krisma. Vatten och olja: ett riktigt spa-dop med andra ord :-)!

Innan det är dags att blicka framåt så vill jag ändå backa bandet lite och berätta om ett par saker från resan som jag ännu inte skrivit om. De följer i de två kommande inläggen!

2 thoughts on “Uppdatering; hemkomst.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier