Ombord på Oasis of the Seas!

Äntligen ombord! Efter våra fantastiska dagar på Jamaica flög vi tillbaka till Fort Lauderdale där vi sov en natt innan det var dags att checka in på världens största kryssningsfartyg, Oasis of the Seas.

Det är en förhandskryss vi fått äran att närvara på, enbart med syftet att ha möjlighet att utforska det enorma fartyget på förhand. Ungefär som en förhandsvisning på bio, fast med den skillnaden att för att greppa hela den här storyn från början till slut med all dess action och innehåll, behövs nog ett par veckor – vi är ombord i tre nätter.

Jag har i alla fall hunnit strosa igenom mini-kopian av Central Park, kolla in deras vågsurfingpooler, shoppa på The Boardwalk (”affärsgatan” full av butiker, barer och serveringar), kolla in karusellen, minigolfen, boka in mig på en tur med en av deras nyheter the zipline (en slags linbana där man susar fram hängandes i en kabel mellan fartygskropparna rejält många meter upp i luften), träffa kaptenen, äta mig igenom flera av restauragerna OCH till sist men inte minst så har jag förstås fått en rundvisning och bokat in mig på en behandling i deras spa!

Mer info kommer…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier