Kryssa inte utan mig

Idag kan den som är intresserad av kryssningar med fördel köpa Expressens söndagsbilaga. Jag har med en 6-sidig artikel i ämnet, det finns även med lite spainfo i text och bild! 🙂

Nästan alla av de fina bilderna, varav många är på mig när jag gör än det ena och än det andra, är tagna av min duktige sambo Kristofer (fast de har stavat hans namn fel i tidningen liksom att det blivit ett par andra småfel men jaja, det mesta är superfint, är riktigt stolt faktiskt!).

Med anledning av den här stora artikeln tycker jag tillfället passar bra att avslöja att det förstås är i ämnet kryssningar som jag snart släpper min andra bok! Den kommer att heta Kryssa inte utan mig och hur den kommer att se ut kan ni se här bredvid.

Hoppas ni är nyfikna nog att vilja köpa den! 🙂

Som jag berättat förut ägnas ett helt kapitel åt hälsa och spa plus att jag ger många tips i boken på hur man ser till att behålla formen ombord.

För den som mot förmodan inte skulle vara hälsointresserad finns förstås massor av andra tips, från all slags kryssningsfakta man kan tänka sig, till tips för golfaren och familjer, liksom ren inspirationsläsning om livet ombord.

Fortsatt trevlig söndag på er kära läsare!

2 thoughts on “Kryssa inte utan mig

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier