Dopp i turkosblått karibiskt hav = bra spa för frusen svensk

Efter den fantastiska middagen under bar himmel igår kväll (vitello tonnaton var mycket god, salladen med palmhjärta och soltorkad tomat otroligt fräsch, den vita fisken ”halibut” himmelsk och den efterföljande desserten och chokladtryfflarna ska vi bara inte tala om…!) när vi gick tillbaka till hytten – trötta, mätta och nöjda efter en suverän dag – hittade jag ett kuvert med mitt namn alldeles bredvid den röda rosen som var vackert utplacerad på kudden. Inuti låg en inbjudan att besöka SeaDreams Asia Spa för att testa en av deras 50-min massager, gissa om jag blev glad!

Frågan är nu bara När jag ska hinna det när varje sekund här är fylld av underbara ögonblick man inte vill missa :-). Som den kritvita sandstrand jag just nu har framför mig; White Bay här på Jost van Dyke, kantad av vajande palmer.

Den som följer the spa lifestyle hoppar förstås över besöket på Soggy Dollar Bar och deras ökända romdrinkar med namn som Painkiller (lika goda som livsfarliga), och slänger sig istället i den turkosblå böljan för ett uppfriskande dopp.

Ljusterapi är det också lätt att behandla sig med här; solen gassar för fullt utan minsta barmhärtighet och vuxna blir som barn på nytt och leker sandlekar eller jagar varandra i vågorna under glada skratt, kanske inte helt påverkade av Soggy Dollars kokosmjölksbaserade törstsläckare…

Själv inväntar jag en fräsch sallad som håller mig ohungrig utan att förstöra aptiten tills ikväll när nästa himmelska middag serveras ombord här på SeaDream medan vi seglar vidare mot Anguilla.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier