Är det något mål på dagen jag verkligen gillar så är det frukosten. Idag rivstartade jag med en vitaminspäckad smoothie med en smörgås på grovt bröd till.

Till smoothien blandade jag kiwi, banan, hallon- och apelsinjuice, naturell dofilusyoghurt och så lite kruska och krossade linfrön. Ner i en mixer och ett par varv senare är det färdigt att hälla upp på högt glas! Mums :-). Sen står man sig ett tag.

Annat man kan pigga upp sig med gråa höstdagar då solen lyser med sin frånvaro är härliga produkter. Här är ett litet urval med mysiga tips som lyfter upp sinnet med sina dofter och välgörande effekter:

Stress Relief Candle från Dermalogica
Aromaterapi i brinnande form som har både lugnande och uppfriskande doft i form av lavendel, grönt te, citron, eucalyptus, rosmarin och sandelträ. Själva ljuset är sojabaserat.

Spa Méditterranée for hands från Babor
Lysande orange tub med en återfuktande handkräm som går snabbt in och även har ett naturligt UV-skydd tack vare innehåll av norialgen.

Doves Balance Therapy-schampo
Jag är barnsligt förtjust i produkter som leker med ord…som till exempel Doves Therapy-schampon. Vem vill inte ha lite terapi åt sitt hår samtidigt som det blir skinande rent? 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier