Ni får ursäkta, men jag måste faktiskt skryta lite :-).

Förutom att jag är på omslaget och har med en artikel i senaste Resflex, att jag finns med på flera bilder och med flera artiklar i senaste Amelia Kropp & Skönhet, och att min första bok Spaterapeutens 10 budord är recenserad i senaste numret av Leva –så är jag även intervjuad som spaexpert (man tackar för det epitetet…!) i senaste utgåvan av Amelia Adamos M Magasin.

Fick tag i den idag när jag och sambon var ute på helgpromenix trots det grå vädret. De har med en spaguide över 20 svenska spa och det är i inledningstexten som de har tagit med ett par citat av mig från en intervju de gjorde en tidig morgon i augusti.

Jag har inget med deras spaurval att göra, men jag tycker de har fått med en hyggligt bra spridning av ställen. Visst kan jag tycka att de missat pärlan Torekov Hotel, nyheten Kosta Boda Art Hotel och överraskningen Asia Spa på Varbergs Stadshotell, och kanske kunde de även nämnt Viking Cinderella eftersom Birka Paradise fick vara med. Men jag förstår att gränsen måste gå någonstans och att de förmodligen också haft ambitionen att sprida de 20 spana över hela landet.

Hur som helst, som jag svarade en läsare häromdagen som undrade hur många spa det finns egentligen i Sverige: söker man på ”spa” på Eniro får man 1907 träffar. Nu är garanterat alla med spa i namnet inte vad jag i alla fall skulle kalla ett regelrätt spa, men ändå – det finns några att välja på!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier