Sante duschgelé och bodylotion – prisvärd kvalitet!

Idag ska jag på Cosmopolitan Beauty Awards! Ska bli väldigt nice att mingla med den trevliga redaktionen och andra inbjudna, dricka bubbel och after noon tea på Hotel Diplomat i Stockholm!

Dagen till ära tänkte jag ha min egen lilla Beauty Awards 🙂 eller ska jag kanske säga Health & Spa Awards eftersom det är lite mer min grej. Produkterna jag tänkte tipsa om kommer från Sante och är ekologiska. Det handlar om duschgelé och body lotion som finns i tre olika dofter, alla lika underbara.

Bio-pineapple & Coco doftar som en semesteraktig blandning av varm, karibisk sandstrand och soloja :-).

Grenadine Spirit doftar som drinken du beställer på after beachen, fruktigt och läskande med lite sting!

Min personliga favorit är Goji Power med Gojibär och citron. Den luktar så friskt av citrustoner och har en uppiggande doft som man blir glad av!

Duschgelén har bara milda tensider som rengör skonsamt och kroppslotionen har en rad mjukgörande godsaker i sig som sojabönsolja och sheasmör. Både produkterna är lätta och lotionen går in fint i huden.

Det här är rena godiset för alla ekofantaster som inte villa tumma på vare sig kvalitet, doft eller känsla. Mmmm…jag njuter när jag använder dem och vill inte att de ska ta slut. Bästa betyg!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier