Cosmopolitan Beauty Awards

Lyxigt, stylish, elegant – gårdagens tillställning när magasinet Cosmopolitan höll sin Beauty Awards på Hotel Diplomat var hur trevlig som helst!

Chefredaktören Ulrika Ek började med att tacka och presentera ”nya Cosmo”, sedan tog skönhetsredaktör Emma Nybom Johansson över och avslöjade vinnarna, en efter en…

Alla vinnarprodukterna finns att läsa om i senaste numret. Jag ska avslöja EN bara. Den jag är mest nyfiken på att prova: Morrocanoil, en närande hårolja som man ser reklam för överallt och som innehåller trendoljan arganolja som jag velat ta upp och skriva om länge. Den vann i kategorin ”Hårstyling över 100 kr” (den kostar 339 kr). Mmmm…undrar just vad den skulle kunna göra för ett långt, flerfaldigt färgat hår som får sina dagliga påfrestningar från små händer snart två år ”gamla”…?!

Förutom goda snittar, fantastiska scones och bubblande vin slogs jag även av Cosmostämningen, denna sirligt utmejslade och genomarbetade ödmjukhet – väldigt uppfriskande även den i ett samhälle som annars går så snabbt att folk ofta glömmer att vara en gnutta trevliga i sin jakt på det man söker.

Cosmopolitan är en supertidning helt enkelt som verkligen lever som de lär: att jobba både på den yttre och inre skönheten!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier