Rött i badrummet till budgetpris räddar färgen i jul

Såhär i juletider rasar produkterna in. Jag hinner inte med att nämna alla, men ska göra ett ärligt försök att komma ikapp 2012 – ett nyårslöfte! (och det vet man ju hur det brukar gå med dem…nåja!)

En liten julhälsning och en snabbrecension av detta schampo och balsam från Apoliva som jag julpimpade badrummet med igår, mest för den julröda färgen. Men det ÄR också för färgat hår faktiskt!

Det här är budgetprodukter, utan att mena det illa på något sätt. Snarare är jag förvånad att man faktiskt 2011 kan få tag i ett schampo som gör jobbet för endast 27,50! Både schampo och balsam innehåller UV-filter och solrosextrakt för att skydda det färgade håret.

Doften är lite fruktig och citrusaktig men tyvärr är jag förkyld så jag kan inte utveckla det mer än så… När det gäller konsistensen på schampot så var den ganska lös, men känslan var skön. Håret blev rent men balsamet gjorde väl inte riktigt jobbet. Jag fick trassla en del med kammen efteråt.

För just ett färgat hår hade man önskat lite mer ”krut” här på de vårdande ingredienserna. Men å andra sidan, vad kan man begära för just 27,50. Nog får man i dessa förpackningar value for money och mer därtill!

Som ni ser står en flaska body wash från Estelle & Thild i bakgrunden också, även den en produkt som är mycket lös i konsistensen. Många lovordar det här svenska, ekocertifierade märket men jag är faktiskt inte jätteimpad. Visst känns det bra att använda ekoinriktat, men ingen av produkterna jag har testat har varit fantastisk i effekten.

I vilket fall som helst – oavsett om skinkan är ekologisk eller inte, granen av plast eller äkta och badrumsprodukterna ekostämplade eller inte – en riktigt god jul från Spabanken och tack för att du läser bloggen!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier