Krisläge! Min burk med krämen Ultimate Repair Cream i Biogen Cellular-serien från Dr Babor börjar ta slut. Plötsligt är det bara lite, lite kräm kvar på kanterna. Krämen har räckt länge, den har känts särskilt dryg eftersom man kan ta lite på lätt fuktade fingrar och på så sätt få den att bli mer som en lättare emulsion.

Men framförallt; denna kräm från Babor är faktiskt den första på väldigt, väldigt länge som verkligen har gjort skillnad för min hy! Och då menar jag något mer än att bara vara en kräm som ”man inte reagerat negativt på” (för hur många håller sig inte till en kräm som man inte reagerar på av ren matthet efter att ha gått igenom ett antal som orsakat klåda, rödhet etc?).

Till saken ska tilläggas att jag samtidigt som krämen använt Babors rengöringsformula som består av en rengöringsolja och en aktivator som tillsammans löser upp fett, smink och smuts och som i kontakt med vatten lätt tvättas av. Jag hade ju aldrig valt en sådan rengöringsprodukt själv (jag hade förmodligen valt en lätt gelé, eller något uttorkande fluffigt rengöringsmousse eller dylikt, skadad av uppfattningen att en fet hy ska rengöras hårt…oj så fel) utan det är helt och hållet tack vare de duktiga tjejerna på Stockholmssalongen Spa By Us, Therese och Jennie.

Jag var där på en ansiktsbehandling i augusti i år då min hy var sådär tröttsamt irriterad och jobbig. I samband med det fick jag produkter rekommenderade som jag började använda; krämen, rengöringsprodukterna och så faktiskt ett serum som inte var från Babor utan som heter Transderma C (det har varit oerhört skönt och drygt det också och jag har kvar av det än efter drygt 4 månaders användning).

Resultatet har varit fantastiskt. Min hy lugnade sig helt och har varit väldigt bra hela tiden! Sen såg jag i spegeln häromdagen på mina porer att ooops, nu är det nog dags att besöka en hudvårdssalong igen. För att upprätthålla de goda resultaten.

Jag tänkte genast på Spa By Us eftersom jag var så nöjd med resultatet! Och så nu nyss fick jag ett sms att Spa By US-tjejerna strax ska vara med på TV4 Nyhetsmorgon! Måste ses förstås så hej svejs och gör som jag; släng er ner i soffan framför tv:n och sug åt er av lite proffstips för huden! 🙂 En ypperlig start på ditt nya underbara hudvårdsår!

ps. Eftersom Babor är ett märke jag verkligen vurmar för återkommer jag inom kort med lite mer info om dem och deras nyheter.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier