Juletid! Har du inte klarat av alla julklappar än kommer här ett par sista-minuten-tips med ett par av mina favoriter just nu!

Till flickvännen/frun: boxen The Rose Body Ritual från aromaterapiveteranerna bakom märket Aromatherapy Associates är rena drömmen för såväl hud som sinne. Den eleganta asken bjuder den lyckliga mottagaren på duschkräm 200ml, återfuktande kroppsgelé 200ml, massage & kroppsolja 100ml och kroppskräm 200ml – allt med en underbar rosendoft som passar de flesta – till och med gravida kan använda detta kit!
Pris: man får nog lägga en tusenlapp skulle jag tro…

Till pojkvännen/mannen: Men Skincare Starter Kit från Decléor. En urfin box med fyra produkter i prova-på-storlek: skrubbande rengöringsgelé, rakningsgelémousse, aromaessence, ett lugnande ”after shave fluid” samt energigivande ögongelé.
Pris: Vet faktiskt inte vad kitet kostar men tippar på att det kan ligga på runt en femhundring?

Ytterligare en härlig serie är Weledas wildrose för kvinnan mellan 30-40. Den utmärkande ingrediensen är ekologisk nyponfröolja som tillsammans med övriga växtingredienser ska hjälpa till att bevara hudens elasticitet och minska fina linjer.

Ett tips här är att satsa på det där lilla extra man aldrig unnar sig själv, som Wild Rose Smoothing Facial Oil Capsules, lyxig intensivvård där oljedropparna kommer förpackade i små kapslar som appliceras en var kväll på väl rengjord hy. Hyn känns sammetslen, matt och ser helt återfuktad ut.
Pris: en burk med oljedropparna kostar 249 kr.

Själv fick jag häromdagen via bud en presentpåse från Dove. Kitet innehöll Intense Repair Schampoo, Intense Repair Express Intensivbalsam, en skrubbhandske samt Intensive Nourishment Body Lotion samt ett Body Butter i samma serie. Balsamet och schampoot har jag ju redan skrivit om för inte allt för länge sedan, men kroppslotionen (46 kr/250 ml) och ”kroppssmöret” (54 kr/250 ml) har jag inte testat förut.

Såhär års är det verkligen badrumsskåpets allra nödvändigaste produkter; riktigt återfuktande, skyddande och läkande lotioner och krämer. Jag är en verklig storkonsument som lider svårt av den torra kylan.

Ända sedan jag var liten har jag varje vinter fått röda fnasiga händer och fortfarande måste jag smörja, smörja, smörja för att inte spricka upp, så torr blir min hud! Nu åker dessa Dove-produkter rakt in på badrumshyllan och ska få göra jobbet en tid framöver :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier