Pioris Lash Recovery Serum

Nyligen skrev jag i ett inlägg att Prioris fransnäring inte fungerar. Jag tar tillbaka det. Effekten är inte enorm, men nu efter cirka 6 veckors användning har jag äntligen nått effekt. Ingen enorm, men synlig i alla fall för mig.

Utlovat var synbar effekt på två veckor men det kan jag inte hålla med om. Kanske fungerar det på någon annan men inte på mig. Det är främst underfransarna jag ser skillnad på, de är längre och tätare. Så som sagt: jo den funkar men det tar tid och effekten är inte så stor som jag sett andra visa på bilder på nätet.

Ibland undrar jag om sådana bilder är fejkade med mascara för det ser verkligen för bra för att vara sant ut i vissa fall. Jag hoppas jag har fel och att en del kan få sådan effekt, själv har jag bra utgångsläge så det är inte något problem för mig, men som jag skrev i det förra inlägget om denna produkt: jag har ett ”ögonbrynsglapp” det gärna hade fått funka på. Möjligtvis har jag fått något extra stå där men det är svårt att säga.

Har du testat själv får du gärna skriva en kommentar här nedan om din erfarenhet av produkten!

2 thoughts on “Pioris Lash Recovery Serum

  1. Jag har använt detta serum sen 18:e juni och är extremt besviken såhär 2 månader senare. Märker ingen skillnad what so ever även fast jag inte slarvat och penslat på rikligt t.o.m och ibland även inte bara natt utan dag också. Känns som värsta lurendrejeriet och jag ångrar mina surt förvärvade 915 kr jag la ut på detta skräp 🙁 Kan du lägga upp bilder på dina fransar före / efter så vore jag tacksam! 🙂

    1. Jag fattar inte heller, jag hör andra som har testat (i och för sig andra märken) och fått jättefina resultat. Man ser bilder på bloggar och det ser fantastiskt ut! Så jag vet inte om det skiljer sig mycket mellan olika märken eller om det är individuellt. Eller om det är fejk…

      Tyvärr har jag inga bilder att lägga upp som du önskar, klantigt nog tog jag nämligen ingen förebild så då säger ju inte efterbilden så mycket (ska inte göra om misstaget!).

      Kanske kan du vända dig direkt till företaget och klaga? Man måste väl kunna reklamera en produkt som inte funkar precis som man reklamerar en tröja som inte håller i tvätten?

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier