Nytt hem med nya bad- och spautrymmen

Hej, hallå där! Trodde ni bloggen var nedlagd? Nix pix, men jag har flyttat och det har slukat all min tid…

För ett par veckor sedan lämnade jag en vacker sekelskifteslägenhet i Stockholms innerstad på visserligen generösa 108 kvm till cool 60-tals förortsvilla på ännu mer generösa 291 kvm. Det finns många plus, men det bästa är förstås att jag nu har mer spautrymme…

Jag kommer då och då rapportera från hemmet såväl sommar som vinter om hur man bäst skapar spastämning i hemmamiljö. Nog för att det går att göra mycket med badoljor, sköna handdukar, skrubbvantar och ansiktsmasker – men det skadar ju inte om man har riktigt spaaktiga regnduschar, bastu och massagebadkar – och det har jag nu! 🙂

Vad jag ska börja med är att hitta rätta duschdraperier, läckra handpumpstvålar till toaletterna och snygga handdukar. Sedan vill jag doftsätta, gruppera bra produkter till olika tillfällen och inreda med växter, ljus och möbler.

Detta med produkter kan kanske verka överdrivet men precis som andra är vansinnigt intresserade av mode tycker jag det är jättekul att matcha ihop olika produkter som passar ihop i badrummet. Och då menar jag inte bara utseende utan förstås även funktion. Tar exempelvis schampot slut ställer jag inte bara dit en ny flaska utan byter ofta allt. Nackdelen är förstås att jag har många flaskor med slattar i skåpen, men sen ibland hittar man även en bra ”slattmix” som kan användas till vardags :-).

På sikt, när jag kommit ordentligt i ordning, har jag planer på att kanske till och med bjuda in vänner och skapa spakvällar med inhyrd terapeut, information om produkter m.m.! Vi får se hur det blir, just nu är det dock fortfarande uppackning av kartonger som står på det dagliga programmet och lär vara så en bra tid framöver.

Det är roligt att se ett nytt hem växa fram och ta form. När det gäller det som har med spa att göra ska ni få följa med på resan…!

One thought on “Nytt hem med nya bad- och spautrymmen

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier