Nytt från Priori: fransnäring

Har ni hört talas om sådana här ögonfransprodukter som ger näring till fransarna så att de ska växa mer och bli längre och tätare? Generellt brukar jag inte tro på sådana här produkter, allt som låter för bra för att vara sant brukar ofta vara det också.

Men, faktum är att jag testat i alla fall en sådan här fransnäring förut och det gav faktiskt ett visst resultat. Nu har turen kommit till Priori att lansera en fransnäring vid namn Lash Recovery Serum, och jag har en förpackning att testa!

Serumet penslas på tätt intill fransraderna på kvällen innan man går och lägger sig. Produkten kan också användas på brynen vilket jag själv absolut ska testa eftersom mitt ena bryn har en ”lucka” som inte vill växa till sig. Av innehållet märks till exempel vitamin A, E och C samt ett komplex Priori kallar ”tripla lipopeptider”. Tillsammans stimulerar dessa hårväxten, stärker och förbättrar ögonfransarnas längd och tjocklek.

Enligt förpackningen ska det bara ta två veckor innan man ser ett resultat; fylligare och tjockare bryn och fransar. För fullt resultat ska man fortsätta i 4-6 veckor. Så, är du nyfiken på just detta resultat, glöm inte att klicka in här på Spabanken om två veckor igen och läsa hur det gick!

Pris för den här förpackningen är ungefär 895 kr och innehållet på 4 ml ska räcka ungefär 3-4 månader. Om den verkligen håller vad den lovar gissar jag att många lär tycka att det är värt priset.

Loading comments...
Spabanken på sociala medier