Nytt från Priori: fransnäring

Har ni hört talas om sådana här ögonfransprodukter som ger näring till fransarna så att de ska växa mer och bli längre och tätare? Generellt brukar jag inte tro på sådana här produkter, allt som låter för bra för att vara sant brukar ofta vara det också.

Men, faktum är att jag testat i alla fall en sådan här fransnäring förut och det gav faktiskt ett visst resultat. Nu har turen kommit till Priori att lansera en fransnäring vid namn Lash Recovery Serum, och jag har en förpackning att testa!

Serumet penslas på tätt intill fransraderna på kvällen innan man går och lägger sig. Produkten kan också användas på brynen vilket jag själv absolut ska testa eftersom mitt ena bryn har en ”lucka” som inte vill växa till sig. Av innehållet märks till exempel vitamin A, E och C samt ett komplex Priori kallar ”tripla lipopeptider”. Tillsammans stimulerar dessa hårväxten, stärker och förbättrar ögonfransarnas längd och tjocklek.

Enligt förpackningen ska det bara ta två veckor innan man ser ett resultat; fylligare och tjockare bryn och fransar. För fullt resultat ska man fortsätta i 4-6 veckor. Så, är du nyfiken på just detta resultat, glöm inte att klicka in här på Spabanken om två veckor igen och läsa hur det gick!

Pris för den här förpackningen är ungefär 895 kr och innehållet på 4 ml ska räcka ungefär 3-4 månader. Om den verkligen håller vad den lovar gissar jag att många lär tycka att det är värt priset.

15 thoughts on “Nytt från Priori: fransnäring

 1. Jag provade neuLash förra året och det fungerade verkligen! Jag fick långa täta fransar efter cirka fyra veckors användande. Sen överbehandlade jag ”nog” lite för jag fick till sist klippa fransarna lite för att kunna blinka bakom glasögonen 😉
  Lycka till med ditt test!

  1. Lägg av! DU FICK KLIPPA AV FRANSARNA??? Det låter ju heeeelt galet. Nu är ju både du och jag försedda med ganska bra utgångsmaterial 😉 men ändå! Så fungerar inte Prioris så måste jag testa det du nämner. Var köper man neuLash? Ca-pris?

 2. Helt sant, jag klippte fransarna. Men de som jag berättar det för brukar reagera precis som du. Kontakta http://www.neulash.se för återförsäljare. Deras produkt är något mindre, men till samma pris som Lash Recovery Serum. Jag var inne på deras hemsida precis och såg att de kommer med en separat produkt för ögonbrynen. En hudterapeuts sönderplockade bryns dröm 😉
  Bli inte besviken eller otålig om du inte ser resultat direkt, min teori är att det fungerar på hår som är tillväxtfast och alla hår är inte där samtidigt. Have faith 🙂

  1. Jag har använt priori nu i över 4 veckor utan resultat, känner mig så besviken. Ville verkligen ha långa fransar. Är det värt att fortsätta, ska jag ge upp o testa ett annat märke, isf vad??

   1. Hej Jenny!

    Det var lite samma sak för mig, det tog betydligt längre tid än utlovat innan jag såg resultat, och det blev inte så radikalt som jag sett på många andra.

    Jag vet inte om sådant här är individuellt eller om det beror på vilket utgångsläge man har, men har du kvar av produkten så kör tills den tar slut och se först.

    Jag fick ju resultat men det tog tid, och jag har sett andra som fått löjligt långa fransar av den här typen av produkter. Så
    har du råd och tålamod kan det ju vara värt att testa en produkt till (annat märke), men märker du verkligen ingen skillnad alls efter att du använt slut på Priori-näringen skulle jag reklamera den om jag var dig!

 3. Jag har använt Prioris lash recovery serum i över en månad nu och resultatet är fantastiskt!! Jag får ha solglasögonen låångt ut på nästippen för att inte fransarna ska ta emot:-), hur kul som helst! Tycker också att det känns skönt att veta att Prioris näring inte innehåller Prostaglandin, som finns i många andra såna här serum. Det är många som fått både ögoninfektioner och pigmentförändringar av det ämnet i produkter, så jag har inte vågat använda sånt här tidigare, därför är jag jätteglad att Prioris näring har kommit!

  1. Har provat Priori lash serum och blev besviken,för en kolega på jobbet sa
   att hon använde Newlash och det var helt tokigt när vi jämförde våra resultat.
   Tror man skall se upp för all marknadföring …ja ja jag får väl spara till Newlash då,för man vill ju ha långa fransar.
   besviken Eva….

   1. Jag minns när jag testade den första inom denna kategori som kom till Sverige (iaf vad jag vet)…Revitalash. Skrev om den här på bloggen också men var inte nämnvärt imponerad. Tyckte inte jag märkte så mycket effekt först. Men sen plötsligt så var verkligen fransarna längre och tjockare! Så jag vet inte om det kan ta längre för vissa innan näringen tagits upp och fransarna fått fart – de måste ju växa ett par mm också innan man ser att de finns där.

  1. Ooops, tiden går! Jag testar än men ser nu att jag hade lovat att återkomma med en första rappport om två veckor! Tack för att du påminde mig 🙂
   Ok. Ska jag var helt ärlig ser jag ingen skillnad alls! Men jag minns när jag testade Revitalash, då såg jag heller inget resultat. Sen plötsligt (förmodligen först när fransarna hunnit växa ut) så poff – såg jag en dag att de såg fylligare och tätare ut. Så vem vet, det kanske händer nu också. Men i så fall kommer jag skriva om det förstås.

 4. Nutra Luxa Lash MD är orginalet, alla andra serum är en kopia på våran produkt.
  Innebär att vi ligger före i produktionen.

  Testa våran produkt och du blir som nöjdast.

  Bästa Hälsningar
  SS Beauty

  1. Intressant! Såvitt jag visste var det Revitalash som är originalet? När kom er produkt ut? Berätta gärna varför er är bättre och funkar när andra inte gör det.

 5. Jag har använt neulash i 8 månader nu sedan 1 jan. Den första perioden på 5 månader växte dom något otroligt mycket och jag tappade knappt några ögonfransar på hela perioden. Men in på 6:e månaden så tappade jag nästan allihop och jag köpte en ny flaska neulash och fransarna växte ut mycket tunnare och glesare än vad jag hade innan jag började med neulash. Har dessutom fått två röd/bruna missprydande linjer längs med ögonfranskanten på huden.
  Har nu slutat med neulash. Trots att jag har mer än hälften är kvar av nya tuben. Skulle inte rekommendera Neulash till någon.

  1. Fruktansvärt! Har du kontaktat företaget och berättat detta? Om inte, gör det! Och har du bilder på hur det ser ut?

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier