Min hals har bråkat i en vecka vilket satte lite käppar i hjulet för träning och annat. Men det blev inget mer, så jag trodde jag vann – nu nyser jag som sjutton så vi får se. Igår var jag i alla fall tillbaka på gymmet (superskönt) och jag ska nog upp på Wii-brädan idag också har jag tänkt! Annars har jag mest satsat på dagliga promenader för att boosta mig med dagsljus.

Under tiden (medan jag kurerat mig) har jag testat en del nya produkter. Dels har jag fortsatt min grundliga research på Hydrogel Eye Patch med champagnejäst-extrakt, dels har jag testat en ekologisk hudvårdsserie som heter Sophyto.

Ögonpatchen först.
Utöver att idén med champagneextrakt är kul och att de är lätta att använda är ju den stora frågan; funkar de? Svar: ja faktiskt. Jag har testat att till exempel bara sätta en patch under ena ögat och sen jämföra om svullnad och ”puffighet” minskat på den sidan jämfört med den andra, och skillnaden har varit markant synlig! Jag är positivt förvånad! (snygga roliga produkter brukar inte ha bra effekt OCKSÅ :-)).

Sen har vi Sophyto.
Eller rättare sagt Sophytos Normalising Day Face Moisturiser. Det är en ny förälskelse helt enkelt! Ni vet hur vissa krämer ibland fullkomligt välkomnas av huden, de smälter in som den mest naturliga sak i världen. Ingen plastig känsla av en film som lägger sig utanpå, inga reaktioner, bara fukt, näring och balans. Så är den här, i alla fall för min knepiga hy. De kommer överens så bra, så bra! 🙂
Efter bara några dagar när jag hade använt både rengöringen Ultra Mild Silken Cleanser och Tone och Balance Super Bioactive så var min panna helt slät. Den som vanligtvis är knottrig (av – ja vem, vet)! Ett enormt trevligt plus i sammanhanget; produkterna är ekologiskt certifierade, ph-neutrala och ingredienserna är biologiskt nedbrytbara. De innehåller heller inga syntetiska färg- , parfymämnen eller mineraloljor.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier