Idag öppnar Wellnessmässan i Göteborg. Jag var nere förra året och lite konstigt kan det ju tyckas att jag inte är nere i år. Jag tänkte åka, men så ändrade jag mig. För många projekt redan att rodda med här på hemmaplan!

I alla fall. WellnessMässan handlar om kost, motion, hälsa och välbefinnande (så den hade ju nästan lika gärna kunnat heta Spamässan!). Det är både en fackkonferens och en mässa. Idag rör sig aktiviteterna främst kring sådant som vänder sig till företag och organisationer som vill ha koll på de senaste trenderna inom Wellness.

Flera kända föreläsare medverkar, till exempel
*Olof Röhlander, mentala tränare och författare, om mental styrketräning,
*livsstilscoachen Emma Pihl om inre utveckling,
*coachen och författaren Christer Olsson om ”Hälsa i kristid”,
*Kari Martens om Ultratriathlon (Kari var den förste svensk som genomförde en tiodubbel Ironman i Monterray, Mexico förra året),
…samt Torbjörn Åkerstedt, Cattis Sandell, David Lega, Kerstin Uvnäs-Moberg mfl.
Fredrik Paulún och andra matprofiler kommer också vara på plats.

Kanske är jag mest ledsen att jag missar alla gratis prova-på-behandlingar (har varit så grymt spasugen den senaste veckan att jag klättrat på väggarna). Å andra sidan brukar köerna vara så långa att jag aldrig orkar vänta.

Mest spännande för besökarna blir kanske inslaget där löparen Stefan Lindvall ska försöka slå det svenska och nordiska rekordet på 48 timmars löpband (!).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier