Ny hudvårdsprodukt med mjölkproteiner

Måste bara gör ett litet avbrott från mina reserapporter här då jag precis fick ett pressmeddelande från Korres som passade larvigt bra in med tanke på mitt senaste inlägg. Det visar sig att de nämligen har en rengöringsserie med mjölkproteiner!

Jag vet inte om vassle och mjölkprotein har samma effekt och fördelar på huden. Mjölk har i alla fall använts som skönhetsmedel sedan antiken tack vare sina fuktgivande, rengörande och närande egenskaper. Mjölkproteiner, som är rika på laktos och essentiella aminosyror, har närande egenskaper och bildar genom förening med vattenmolekyler en fuktgivande hinna på huden.

Rengöringsserien där det tidigare funnits en 3 in 1 Cleansing Emulsion och Make-Up Removal Wipes, kompletteras nu med nyheten Milk Proteins Foaming Cream cleanser.

Den här milt, löddrande rengöringscremen ska rengöra effektivt och göra huden mjuk och återfuktad. I pressmeddelandet står det vidare att den tar bort fett och smuts samt ögon- och ansiktsmakeup utan att skada huden. Vilket man ju verkligen får hoppas :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier