Ilses spaserie nu taxfree hos Viking Line

Från vänster: Designer och kreatör Ilse Jacobsen, hudvårdsansvarig för spaserien Daniel Lafrenz, pr- och informationschef på Viking Line Helena Kneck. Foto: Heidi Rovén.

I veckan var jag inbjuden av Viking Line till en presslunch ombord på Viking Gabriella. Anledningen var att de skulle presentera Ilse Jacobsens nya hudvårdsserie, samtidigt skulle de bjuda på rätter ur den nya Pure Nordic Tastes-menyn.

Ilse och jag med de härliga produkterna!

Jag har ju skrivit spaltmeter snart om den danska modedesignern Ilse Jacobsen 🙂 . Att jag är ett stort fan av denna makalöst kreativ kvinna är ingen hemlighet.

Det är något ärligt, avslappnat över henne själv som är så tilltalande…hennes design är elegant, lättburen och snygg…och så öppnar hon spa och ägnar dessutom (som om inte allt annat var nog liksom) 2,5 år på att utveckla en hel hud-, hår- och kroppsvårdsserie som kan användas där!

Inte konstigt att jag tackade ja direkt för att bara få lyssna och njuta igen (jag träffade henne senast i Hornbaek i Danmark där hon har sitt säte och där hennes spa Kurbadet ligger).

Produkterna har jag ju redan testat men som sagt, kan inte få nog 🙂 .

Lunchen var underbar och den kan ni läsa mer om på min kryssningssajt Seafun där jag går igenom alla rätter vi fick i Pure Nordic Tastes-menyn.

Under tiden höll hela fyra personer olika tal och presentationer om Ilses spaserie vilket förstås tog sin lilla tid, men det var intressant och underhållande, det vara till exempel bara sååå roligt när Ilse målande berättade om när hon hade köpt en Prada-väska för 700 euro (trodde hon) men det visat sig vara 7000 euro (förstås)…!

Som en regnbåge hängde Ilse-klänningarna där i all sin prakt och bjöd på hela färgskalan. Foto: Heidi Rovén.

Dessutom visade de upp det urval av Ilses vackra klänningar som kommer att säljas ombord de närmste säsongerna. Jag gjorde ”misstaget” att bläddra igenom dem…åhhh…där var det där ”habegäret” igen! Attans – man vill ju bara ha allt.

Efter att vi fått klämma och känna på produkterna (väldoftande och fulla av naturens godsaker som till exempel havtorn), jag hade pratat och poserat igen med Ilse, fick vi se skyltningen i taxfree-shopen där vi blev bjudna på champagne och mingel. Mycket trevligt!

Vad den här vänlige mannen hette glömde jag fråga men god champagne bjöd han på; Laurent Perrier – Viking Lines huschampagne! Foto: Heidi Rovén.

Gillar du som jag att ”förlora dig i Ilses universum” kan jag tipsa om att produkterna ombord på Viking Lines fartyg kostar 25 procent mindre eftersom det är taxfree…om inte annat är hennes numera klassiska gummistövlar (handgjorda av 100 % äkta naturgummi), snygga paraplyer och jackor ett ypperligt sätt att tackla höstvädret!

Rött, svart och beige – mäktigt och lockande höstmode från Ilse Jacobsen. Foto: Heidi Rovén.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier