Hooks familjerelationer når ända till min gata!

Hooks herrgård i höstskrud. En pampig byggnad både utanpå och inuti. Foto: Heidi Rovén.
Hooks herrgård i höstskrud. En pampig byggnad både utanpå och inuti. Foto: Heidi Rovén.

Förra helgen slutade bra. Mycket bra. Jag var på invigning av Hooks Herrgårds nya spa; en riktig invigningsfest med visning, middag och efterföljande partaj! Av olika anledningar har det tagit lite tid att komma till skott att skriva om det, men nu kommer det, uppdelat i ett par inlägg.

Först vill jag berätta om hur jag fick nys om det nya spat, vilket jag fick rätt tidigt faktiskt! Jag var på afterwork hos ett par i kvarteret där ”hon” då berättade att det var hennes bror som drev Hooks herrgård med sina söner – och att de skulle öppna spa.

Mina öron blev förstås stora som grytlock; spa? Vadå, vem, när, var, hur?! 🙂 När jag fick veta att det var Kerstin Florian som fått uppdraget att skapa konceptet blev jag både paff (men också lugn, då visste jag att det skulle bli bra…) och ännu mer intresserad. Varför kände inte jag till det här?

Eftersom jag råkat på själva källan så att säga, hamnat mitt i Hooks familjerelationer (min granne Marie som jag var hemma hos har vuxit upp på herrgården!), så hade jag fått informationen långt före den ens var tänkt att komma ut antar jag. Jag ruvade på hemligheten länge, väntade tålmodigt och så en dag damp den välkomna inbjudan ner i brevlådan. Jag tackade förstås ja ögonaböj!

I kommande inlägg ska jag berätta om hur det var både på herrgården och i spat, om design och arkitekt, Kerstin Florians underbara koncept och inte minst deras unika nyhet…den enda i Sverige än så länge!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier