Grohe Spa: för kropp, hem – och naturen!

Ni minns säkert att jag skrev i mitt inlägg om Grohe att de även har lanserat en egen serie med spaprodukter? Det har de i alla fall och jag har fått testa två av dem.

Hela serien består av följande produkter:
Duschgelé, badsalt, saltskrubb, kroppslotion, flytande och fast handtvål, handkräm, rumsdoft i sprayform samt doftljus.

Designen är snygg och stilren i genomskinliga flaskor med silverfärgade lock och pumpar. Askarna är i brun papp med svarta detaljer. Det hela går mycket väl i linje med deras innehåll som är ekologiskt och naturligt.

”Work with nature not against it” säger Grohe och har valt att ha certifierade ekologiska ingredienser som handplockad tång från Atlantkusten i produkterna.

Jag har testat den flytande handtvålen och kroppslotionen och båda känns väldigt sköna och doftar ljuvligt fräscht av lime, apelsin, grapefrukt samt en touch av ylang ylang och cederträ för värme och sensualism. Ingen mineralolja eller parabener så lång ögat når och tvålen innehåller bara milda, snälla och miljövänliga tensider. Tvålen går på 29 euro och kroppslotionen på 45 euro, båda förpackningarna är på 300 ml och de går att köpa via Grohes hemsida.

Jag gillar dem verkligen – båda att titta på i badrummet och att använda. Skulle gärna ha hela serien på badrumshyllan :-)!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier