Idag hade jag ett väldigt spännande möte i närheten av Östermalmstorg. Tyvärr kan jag inte berätta mer om det än, men så snart jag kan så lovar jag att ta upp det här! 😉 Jag kan i alla fall avslöja att det rör ett helt nytt koncept inom spa, som såväl terapeuter och spagäster kommer att kunna ta del av så småningom…

På väg till mitt möte, som låg lite avigt mitt i lunchtid, spanade jag febrilt efter något ställe där man kunde hugga något ätbart i farten. Svaret hette Bluberry på Sibyllegatan 15. Vilket drömställe! Tänk en butik där hyllorna bågnar av inspirerande, mysiga, roliga varor – både spaprodukter och ätbara grejer- det mesta dessutom ekologiskt, nyttigt, raw food-aktigt – ja ni fattar. Dessutom med liten to-go-servering längst in.

Vad jag köpte? Sa ja direkt till deras förslag; en Blueberry Smoothie Super som var kanon (eventuellt liiite för vaniljsöt om man ska vara petig). Mest imponerad var jag av att de föreslog exakt det jag hade valt själv om jag hade tagit tid på mig att välja 🙂 Rekommenderar verkligen ett besök dit.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier