Besök på Kabusa och möte med Johanna Lind Clausén

Hua…jag ser ut som en jättekvinna från Cirkus bredvid nätta lilla Johanna!

På hemväg från Ystad efter att vi besökt Ystad Saltsjöbad stannade vi till vid Kabusa Design Factory, en inredningsbutik inhyst i ett stort tegelklätt gammalt…ja, kan det ha varit ett sädesmagasin eller liknande en gång i tiden? I vilket fall är det svårt att nu tro att det någonsin varit annat än ett supercoolt designcenter där man kan hitta de häftigaste möbler och prylar, unika designföremål och även få hjälp med helhetslösningar när man vill inreda sitt hem, sin lokal eller vad det nu kan vara för yta man vill förädla till något speciellt.

Ägarna är Johanna Lind Clausén och hennes man Djon Clausén. Johanna känner jag sedan tiden då hon arbetade som utbildningsansvarig för Decléors produkter och jag i egenskap av press kom till Dermaromes lokaler för att lyssna på och lära mig om nya produkter och behandlingar. Andra kanske främst känner igen henne som Fröken Sverige -93, eller märket Olays ambassadör och ansikte utåt. Idag driver Johanna eget som konsult inom hudvård (vid sidan av Kabusa); Johanna Lind Care.

När vi klev in oanmälda på Kabusa möttes vi av stora kramen och Johannas härliga leende. Vid sidan av det uppenbara, Johannas skönhet, är det hennes utstrålning och charm jag alltid slås mest av. Hon sprider verkligen bra energi! Dessutom var det spännande det hon antydde, att nya saker inom hennes yrkesgren mot hudvård och spa var på gång i höst.

Jag hoppas jag får tillfälle att återkomma och berätta mer om vad Johannas nya spännande projekt innebär längre fram!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier