Nimue-känslan

img_0065_1

Min hy. När jag tänker på hur jag känner mig med min hy just nu får jag gamla reklambilder i huvudet av en ung kvinna som sträcker på sig i en säng, vaknar utvilad, skuttar upp, ler…hon har mens men bryr sig inte, det bekommer henne inte, hon är fri för hon använder märke X av nattbinda som är så effektiv.

Fånigt, jag vet, men det är just det. Den där bilden av den där kvinnans lycka. Hennes frihet. Det är den jag känner. Fast med min hy.

Nimue, jag bara säger det; Nimue. Hoppas jag aldrig behöver byta, det är MITT märke. Så bra min hy mår, ATT den kunde må så här?! *Lycklig suck* När allt stämmer, det är då man kan släppa det, det bekommer en inte, blir en icke-fråga, man kan ägna sig åt annat, tankeenergin kan gå till annat.

Hy kliar inte, har inga utslag, får inga utbrott, bråkar inte. Är lugn och slät. Hur andra uppfattar den vet jag inte och jag bryr mig inte. Min känsla är allt. Hyn andas, porerna känns öppna och det är de också. Det är för att min hy andas och inte är igenkläggad som jag slipper alla problem.

Jag har långt ifrån perfekt hy, när jag är på spa eller hudvårdssalong och ibland får ett sådant där papper där man ska kryssa i vilket hudtillstånd man tycker att man har kryssar jag nästan allt; fet, torr, hyperpigmentering, rynkor, känslig, mist sin elasticitet…

Men det är också just därför Nimue-produkterna älskar min hy; vi passar så bra ihop. Här finns att göra och jag märker tacksamt skillnaden!

Din hy mår kanske bäst av ett helt annat märke men själv förstår jag inte hur jag ska kunna fortsätta testa olika hudvårdsmärken för jag vill verkligen inte äventyra denna känsla. Nimue-känslan.

Nimue är en cosmeceutisk serie med AHA i många av produkterna som arbetar på att föryngra huden, förbättra strukturen, bygga upp och skydda. När jag hade kommit över att detta inte är ett ”lull-lull-märke” med goda dofter, börjat fatta hur man skulle använda alla produkter och framförallt; efter ett par veckors användande av ett komplett hudvårdsprogram (och inte bara en kräm här eller en rengöring där) insåg hur min hy förändrades till det bättre – ja, då var jag såld.

I nästa inlägg ska jag berätta om min senaste ansiktsbehandling med… ja, gissa vilket märke? 😉

One thought on “Nimue-känslan

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier