Yogabuffé perfekt för den rådville

Läste just en artikel i Svenskans helgbilaga, den om yoga. I artikeln intervjuas Karin Björkegren, aktuell med boken Yoga för kvinnor. Den börjar med att Karin just avslutat en yogaklass i sin sommarstudio i Båstad. Jag blir grymt avundsjuk! Det är nämligen första sommaren på flera år som jag inte är i Båstad…

Tidigare somrar har vi vistats i sambons släkthus, ett stenkast från havet vid Sveriges längsta sandstrand. Jag använde den där stranden till allt! Bada, sola, plocka snäckor, måla med akvareller, gå långa promenader och fylla lungorna med frisk havsluft, jogga, meditera, yoga – jag var till och med på en kurs i tai chi som hölls av den lokala badföreningen :-).

Gissningsvis var artikelförfattaren, Josephine Carr, med på Karin Björkegrens yogapass. Hon är duktig, inte bara på att skriva utan också på att hålla sig aktiv. Jag vet för jag har hamnat på samma pass som henne förr, till exempel på Sturebadet i något som kallades Energy Works om jag inte minns fel? (Jag skrev en artikel om det i Metro för ett par år sedan men den ligger inte på nätet, annars hade jag länkat till den…).

Hur som helst så är ett tips i artikeln; hitta den yogastil som känns bra. Därför passar jag på att tipsa om att Centralbadet har något de kallar yogabuffé just nu, med prova-på-veckor fram till den sista augusti där man kan testa olika yogaformer för bara 50 kr passet! Suveränt, eller hur?

Centralbadets Malin i skön yogastretchning.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier