Salta bad under sakrala kupoler = helgens äventyr


Snart lämnar jag stan för ännu en spaséjour ute i världen! Denna helg ska jag besöka Liquidrom i Berlin som jag spanat in mig på länge.

Det började med att jag fick en fin spabok av min snälla kusin (den heter kort och gott SPA och är utgiven av Taschen) med snygga bilder på olika drömspa i världen. Däri såg jag bilder från Liquidrom med sina jättekupoler och pelare som tronade ovanför väldiga bassänger. Det hela såg ut som en undervattensreserv från romarnas tid. När jag dessutom fick veta att man kombinerat saltvattenspoolerna med undervattensmusik och färgspel så blev jag nyfiken. Hm, tänk om man skulle ta och åka dit… Senare när jag sökte information till en artikel med annorlunda spaupplevelser blev jag tipsad om det här stället igen. Då satte det sig i bakhuvudet ordentligt!

Imorgon vaknar jag på flotta Grand Hyatt med deras Club Olympus – fitness club och spa – som jag tänker testa mig igenom i lugn och ro. Senare fortsätter vi till Liquidroom. De har öppet ända till klockan ett på natten så det kan nog bli en riktigt häftig upplevelse att nattetid flyta runt i de där mystiska bassängerna! Att jag ser fram emot helgens njutningsfyllda äventyr är som ni förstår ett lätt understatement… 😉

Andra om: , , ,

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Spabanken på sociala medier