Idag var jag på Centralbadet! Det var länge sedan sist så det var bra att jag uppdaterade mig. Lokalerna är genuina, lite slitna (vilket känns helt okej här, miljön är så äkta, lite utländsk på något sätt) med ett riktigt vackert bassängbad där jag simmade ett 20-tal längder. Fick mig också lite bastubad till livs (är beroende)! Mmmm… 🙂

Precis som de informerar om på sin hemsida var det dock mycket folk (mån+tisd lugnt står det, ons+tors många stora sällskap, osv.), så ljudnivån i avdelningen med thermalbadet och jacuzzin var ganska hög. I stora bassängen var det dock lugnt, här respekterade folk tystnaden och den vilsamma atmosfären och ägnade sig mest åt att simma eller som en kille jag såg; sova i en hängmatta. Några glada fnitter hördes också genom ett draperi från ett behandlingsrum där de fick något slags bad i stora trätunnor.

Mest spännande var apparaterna från Weyergans som stod uppställda till allmän beskådan och som man också kan ha sett reklam om på tv; Vacu Styler, SPM, Slide styler, Sono styler, Mesoterapi mm. Främst är det mot celluliter men också mot slapp hy. Självklart hoppas jag få tid för ett återbesök snart, och då kombinera med test av dessa!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier