VIA SPA – nytt flygplatsspa öppnade i Helsingfors idag

Nu har det öppnat och jag vill dit! Finnairs nya VIA SPA i Terminal 2, i den så kallade Asienterminalen. Jag har bevakat detta och väntat, frågat och väntat igen. Nu kom ett mail… imorse slogs portarna upp.

På en yta av 1000 kvm erbjuds bad- och relaxfaciliteter till dem som byter plan under sin resa mellan Europa och Asien. Jag kan inte tänka mig något bättre sätt att ”slå ihjäl tiden” på en flygplats än att besöka ett spa, särskilt inte med tanke på hur mör och seg man brukar känna sig efter en långflygning.

VIA SPA är öppet för Finnairs och övriga oneworld-bolagens nivåmedlemmar och businessklasspassagerare som reser utanför Schengenområdet. Andra kommer in mot avgift.

I utbudet finns bland annat en granris- och stenbastu från Alperna, en ångbastu och en finländsk bastu med utsikt över flygplanens start- och landningsbanor.

Hinner ni dit före mig så snälla, skriv in en kommentar om hur det var! Jag har redan besökt flera olika flygplatsspa i världen och är därför jättenyfiken på hur detta är :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spabanken på sociala medier